Beskyttelse mod ransomware, virus og malware.

Selvom du måske indtil nu ikke har brugt antivirus software eller bruger rene antivirus programmer er det i dag vigtigere end nogensinde at beskytte dig så godt så muligt mod ransomeware, virus og malware.

Nedenfor kan du læse hvad og hvordan din computer kan angribes.

Den nyeste og værste type angreb du kan udsættes for er ransomware, ransomware er i en virus der har til formål at lokke penge ud af dem som rammes.

Du angribes af ransomware via e-mail eller downloadede filer fra internettet.

Når du angribes via e-mail, aktivere du ransomware hvis du åbner en vedhæftet fil, f.eks. en excel fil, du kan også aktivere ransomware ved at klikke på et link i en e-mail, som downloader og installere ransomware på din computer.

Ransomware kryptere alle dine vigtige filer på din computer, det kan f.eks. være Word dokumenter, Excel regneark, digitale billeder og videoer.

Når filerne er blevet krypteret kan du ikke åbne filerne igen, det vil sige at alle dine vigtige data er forsvundet.

Nu er hackerne jo ikke ligeglade med dig og dine vigtige filer, så du vil naturligvis få et tilbud om at betale f.eks. 1000 kr. for at få dine filer tilbage, vælger du at betale pengene er hackerne endda så venlige så de vil tilbyde dig at betale endnu flere penge for at få din filer igen, og ja som du nok kan gætte forsætter det i de fleste tilfælde i en uendelighed.

Virus har eksisteret lige så længe som computeren, bliver du angrebet af virus risikerer du at vigtige filer og programmer bliver ubrugelige, din computer vil også begynde at finde andre computere som den kan inficere, både på dit eget netværk og på internettet.

En virus kan også indeholde en bagdør ind i din computer, som gør hacker i stand til at fjernstyre din computer og bruge den til at angribe f.eks. offentlige instanser, store virksomheder, politiet, militær osv.

Du kan derfor risikere at blive straffet for at have medvirket til cyber angreb som du måske ingen gang var klarover du havde deltaget i.

Malware er også en slags virus, malware er skadelig software som installeres på din computer, ofte uden du selv opdager det.

Det spredes typisk via programmer du downloader fra nettet, reklamer på hjemmesider samt i links i f.eks. e-mail.

Løsningen er enkel.

Det eneste du bare skal gøre er at kontakte os i dag, så sikrer vi dig mod internettets trusler i morgen.

Det skal hverken være svært eller dyrt for dig som bruger at beskytte dig mod ransomware, virus og malware. (Priserne starter ved 320 kr. pr år.)

Vi synes at du skal sikres bedst muligt mod trusler på internettet, derfor har vi valgt Trend Micro som leverandør af sikkerhedsløsninger der passer til ethvert behov.

Ring til os på Tlf. 70 40 03 30 og høre mere om produkterne og hvor hurtigt vi kan hjælpe dig.

Bedst i test!

Beskytter alle dine enheder