Computer

99% af alle virksomheder er i dag afhængige af en computer i en eller anden grad, hvad enten der skal checkes e-mail, bestilles vare, faktureres kunder eller gøre den seneste markedsføringskampagne klar.

Hos NSC Data Solution ApS har vi et bredt udvalg af pc’ere fra bl.a. Lenovo, Fujitsu, Acer og HP, disse producenter leverer alle typer pc’er, uanset om det skal være en Stationær, Bærbar, All-In-One eller en ny Ultrabook, så har vi produktet der kan løse ethvert behov. Alle pc’er kan købes med udvidet garanti så din investering er beskyttet i 3 til 5 år fra købstidspunktet. Køber i jeres nye pc sammen med en af vores Server løsninger, kan vi samtidig lave en finansieringsaftale, så betaling af hele jeres indkøb deles ud på f.eks. 36 måneder.

En ny pc kan ikke fungere uden et styresystem, NSC Data Solution ApS anbefaler vores kunder Microsoft Windows 10 Professionel til alle nye pc’er, med Windows 10 er man sikker på at få de nyeste funktioner, og den største driftssikkerhed med en brugerflade alle kan arbejde med.

Windows 10 kan let integreres med nye eller eksisterende server løsninger, så man derved kan udnytte alle funktioner let og med en høj sikkerhed.