Netværk

Det mest basale og uundværlige ved en server, printer, computer eller smart-phone er en god forbindelse, men de færreste tænker over hvor vigtig denne forbindelse er, før den ikke virker mere.

Hos NSC Data Solution ApS arbejder vi med netværksløsninger der kan opfylde alle behov, hvad enten i har behov for at tilslutte 1 enkelt computer til internettet eller har 50 computere, 5 printere, 20 smartphones og en ny IP telefoniløsning der alle skal kunne benytte de samme kabler eller radiobølger.

Vi tager hånd om at opbygge en netværksløsning der opfylder jeres nuværende behov og kan scaleres som jeres virksomhed vokser.

Vi baserer 9 ud af 10 af vores netværksløsninger på udstyr fra Zyxel, dette gør vi, da vi har gode erfaringer med deres drift stabilitet, og så er prisen på et niveau hvor alle kan være med.

Uanset om det drejer sig om kablet netværk eller trådløst netværk sammensætter vi en løsning der ikke sprænger budgettet og som samtidig opfylder jeres ønsker og behov.

Vi kan tilbyde at lave backup af jeres nuværende internetforbindelse, hvis denne skulle blive afbrudt, kan al jeres internet trafik efter få sekunder forsætte på mobilt bredbånd og skifte tilbage til den primære internetforbindelse når denne virker igen.

Vi kan samtidig tilbyde jer konsulent bistand, så i sikrer at i altid har den optimale internet løsning hvad enten det er i firmaet eller på sælgerens bærbare pc ude i landet.

Har i planer om, eller har i allerede flere kontorer rundt omkring i landet/verden, tilbyder vi også sikre løsninger der kan koble alle disse kontorer eller hjemmearbejdspladser sammen, på en let og økonomisk måde.

Mulighederne er mange og derfor tilbyder vi altid nye kunder et uforpligtende møde med en af vores dygtige konsulenter, så vi sammen kan få snakket jeres behov og ønsker igennem, og danne os et overblik over hvad i benytter i dag, og hvordan jeres løsning skal være i fremtiden.