Vi gør IT simpelt

Med NSC Data Solution ApS som samarbejdspartner får I samlet alle jeres IT behov et sted.

Vi er leverandør af IT løsninger til en bred vifte af kunder, i vidt forskellige brancher, så uanset om det er enkeltmandsvirksomheder eller virksomheder med op til ca. 80 ansatte er vi klar med løsninger der dækker ethvert behov.

Vi leverer udstyr fra leverandører som Lenovo, IBM, Fujitsu, Zyxel, Brother, HP, Canon, Microsoft, Trend Micro, APC og mange flere.

Disse har vi stor tillid til og har mange års erfaring med deres produkter.

Vi tilbyder en lang række ydelser som gør os til en god samarbejdspartner uanset dine krav/ønsker.

Med mere end 11 års erfaring inden for IT og Tele branchen kan vi meget mere end kun rådgive om IT løsninger, vi tilbyder også en lang række konsulentydelser inden for telefoni, radio/tv, internet og andre tekniske løsninger.

Dit økonomisystem tager vi også hånd om, uanset om i bruger E-Conomic eller Microsofts C5 løsninger.

Hos NSC Data Solution ApS skal du som kunde, kunne få hjælp uanset tid og sted, derfor er det altid nemt at få fat i en ekspert hos os.

Du kan altid kontakte os via telefon eller e-mail, og vi garanterer at vi svarer tilbage samme dag, oftest i løbet af 1 time og vi kan tilbyde både fjernsupport og on-site support.

Du kan gratis booke et møde med en af vores dygtige konsulenter, så vi sammen tager en snak om jeres udfordringer og fremtidsønsker til jeres IT løsning, samtidig med at vi får dannet os et overblik over hvad udstyr der bruges i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Richard Petersen, Direktør / CEO, NSC Data Solution ApS

richard_web